Esittely yhteistyökumppaneille

  • Tapahtuma: Gyostage VI
  • Järjestäjä: Savon Diginatiivit ry
  • Tapahtuma-aika: 12. – 14.10.2018
  • Sijainti: Kuopio-halli, Kuopio, Suomi
  • 2017 lukuja: Myytyjä konepaikkoja 399/400 kpl, kävijöitä ~750 kpl
  • 2018 tavoitteet: Myytyjä konepaikkoja 700+/800 kpl, kävijöitä ~1500 kpl

Gyostage on n. 48 tunnin yhtäjaksoinen pelitapahtuma, joka järjestetään vuosittain Kuopiossa. Tapahtuma on järjestetty jo viiden vuoden ajan Savonian ammattikorkeakoululla, Kuopion keskustan läheisyydessä. Tapahtuma järjestetään vapaaehtoisvoimin ja sen keskeisenä sisältönä on tietokonepelaaminen, elektroninen urheilu ja vastuullinen pelikasvatus.

Vastaavanlaisten tapahtumien edelläkävijänä on Suomessa toiminut esimerkiksi Assembly Computer Festival, Helsingissä.

Järjestämme tapahtuman aikana erilaisia aktiviteetteja, sekä myös peliturnauksia suosituille peleille. Peliturnauksissa on jaossa niin raha- kuin tuotepalkintoja. Tavoitteenamme on saada paikalle Itä-Suomen parhaimpia pelaajia ja joukkueita mukaan turnauksiin.

Vuosi 2018

Tänä vuonna Gyostage järjestetään 12. – 14. lokakuuta jo kuudetta kertaa ja se on vakiinnuttanut asemansa yhtenä Suomen suurimmista pelitapahtumista. Tapahtuma kasvoi ensimmäisen kolmen vuoden aikana nykyiseen mittaansa ja kasvuamme onkin rajoittanut ainoastaan tilan puute.

Kuopio-halli on kaupunkimme suurin tila, jossa järjestetään niin messuja kuin urheilukilpailuita, sekä nyt myös Gyostage. Suuri ja monipuolinen, täyden jalkapallokentän kokoinen alue, mahdollistaa tapahtuman kasvattamisen paljon suuremmaksi.

Uusi toimintaympäristö ei rajaa pois toiminnallisia pisteitä vaan päinvastoin; se tarjoaa mahdollisuuden tarjota yhteistyökumppaneillemme enemmän. Pyrimme tänä vuonna parantamaan ja laajentamaan yhteistyötämme kumppaniemme kanssa, sekä tarjota teille tilaa saapua paikalla esittelemään kävijöillemme tuotteita ja palveluitanne.

Yhteistyö

Ymmärrämme, että tapahtumamme tukeminen on jokaiselle kumppanillemme sijoitus. Pyrkimyksemme on luoda pitkäjänteinen ja kestävä yhteistyö, josta molemmat osapuolet hyötyvät. Tapahtumamme pyritään järjestämään vuosittain ja joka vuosi pyrimme parantamaan ja kasvattamaan sitä jollakin alueella.

Tarjoamme tukijoillemme ja yhteistyökumppaneillemme lukuisia erilaisia tapoja mainostaa ja olla näkyvillä tapahtumassamme, sekä sen ulkopuolella. Suosituimpia tapoja useina vuosina ovat olleet mm. www-mainokset, Kuopion alueen julkisen liikenteen videomainokset, painografiikka, valkokankaalla pyörivät mainokset, tapahtuman konepaikoille jaettavat mainokset ja tapahtuman ständipaikat.

Pyrimme myös tänä vuonna laajentamaan mainoskanaviamme ja tarjoamaan mainostilaa mm. verkkolähetyksissä. Olemme avoimia kaikenlaisille yhteistyön muodoille. Ota siis rohkeasti yhteyttä tapahtuman yhteistyökumppanuuksista vastaavaan henkilöön niin tehdään yhdessä kumpaakin osapuolta miellyttävä yhteistyösopimus.

Yhteystietomme löytyvät myös sivun alalaidasta, tai Tapahtuma-sivun alaosasta.

Lukuja

 

2017

Arvioitu 2018

Myydyt konepaikat

399 kpl

~700 kpl

Myydyt kävijäliput

102 kpl

~ 150 kpl

Kävijöitä yhteensä ~ 800 kpl ~ 1500 kpl

WWW-sivusto

20 000 näyttökertaa 6000 uniikkia kävijää

~ 30 000 näyttökertaa
~ 8 000 uniikkia kävijää

Sosiaalinen media

680 seuraajaa

~ 1000 seuraajaa

Keskustelukanavat

470 jäsentä tapahtuman aikana

~  700 osallistujaa tapahtuman aikana