GyostageJam

Kiinnostaako sinua pelinkehitys ja massiiviset lanitapahtumat? Siinä tapauksessa nyt on tarjolla Gyostage VI:n ohessa tapahtuva Game Jam ensimmäistä kertaa Kuopio-hallissa! Kerää siis mukaan tuttu tiimisi, löydä uusi porukka paikanpäältä tai osallistu vaikka yksin!

Mikä Game Jam?

Game Jamissa pelinkehittäjät ja kaikki alasta kiinnostuneet harrastelijoista ammattilaisiin luovat tiimeissä uuden pelin alusta loppuun 48 tunnin aikana. Peli voi olla mitä tahansa yksinkertaisesta kännykkäpelistä monen pelaajan pc-MMO:hon tai lautapeleihin. Tapahtuma on avoin kaikille osaamistaustasta riippumatta, eikä aiempaa kokemusta vaadita.

Osallistuminen GyostageJameille tapahtuu ilmoittautumalla alla olevan linkin kautta. Jamittelu kustantaa 20 euroa ja hintaan sisältyvät seuraavat asiat sisäänpääsyn lisäksi:

  • Konepaikan koko 160 x 60 cm
  • Nettiyhteys ja sähköt laitteillesi
  • Pientä purtavaa ja kahvipassi

GyostageJam lipulla saat siis kahvipassin, joilla voit lunastaa kioskista 10 kahvia/teetä/kaakaota. Tarjolla on lisäksi leipää ja muuta pientä purtavaa. Mukaan kannattaa varata rahaa lämmintä ruokaa varten, mikäli aiot viettää tapahtumapaikalla koko viikonlopun. Kuopio-halli Cafen tarjoama lämmin ruoka päivittäin kello 11:00 - 19:00. Paikan päältä löytyvät myös Leväsen Grillin piste sekä Gyostagen kioski. Tapahtumapaikalla on mikro omien ruokien lämmittämistä varten.

Aikataulut

Ohjelma julkaistaan lähempänä tapahtumaa.

Mitä mukaan?

Game Jameille kannattaa varautua samalla tavalla kuin itse laneillekin. Pakkaa siis koneesi ja katso muu tarvittava varustus ensikertalaisen oppaasta.

Lue nämä ennen ilmoittautumista

Ensikertalaisten kannattaa asentaa tarvitsemansa ohjelmat valmiiksi ja kokeilla niitä ennen tapahtumaa ajan säästämiseksi.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan osoitteessa: https://goo.gl/forms/ZsM2seZIhXL4z5MD2

Ilmoittautumislomake sulkeutuu to 11. lokakuuta eli tapahtumaa edeltävänä päivänä.

Järjestämässä mukana: Diginatiivit ja PelinTakojat ry

https://diginatiivit.fi/
https://www.facebook.com/diginatiivit/
https://www.facebook.com/groups/igdafinlandkuopio/

Kysyttävää?

Voit tavoittaa meidät seuraavista kanavista: