Ohjelmalistaus

MYST1S

Suomen hypein Twitch-streamer Myst1s isännöi ja juontaa Gyostage VI:tä. Moninpelit voivat olla ajoittain asenteeltaan myrkyllisiä, asia jota "Isukki" pyrkii ehkäisemään. Myst1s järjestää taukoamatta streamissaan yhteisöpelejä, joissa ei iällä, sukupiolella, taitotasolla tai millään muullakaan ominaisuudella ole väliä. Kaikki ovat tervetulleita mukaan katsomaan ja osallistumaan Myst1ksen Stagelle ja striimiin.
Lue lisää: FacebookTwitterYoutube

ARTEMIS

Oletko aina halunnut lentää tähtien halki ohjaten avaruusalusta? Artemis- avaruusalussimulaattori on tänäkin vuonna Gyostagella! Artemis on puoliksi tietokonepeli, puoliksi leikkimielinen Star Trek- larppi kuudelle pelaajalle. Simulaattoria pääset kokeilemaan lauantaina klo: 12-20. Pelit alkavat tasatunnein ja ennakkoilmoittautuminen tapahtuu Artemishuoneen ovelta. Peliaika on noin 50 minuuttia.
Lue lisää Artemiksesta pelin sivuilta.

GAMEJAM

Turhauttaako nykypelit? Tekisitkö itse paremman, jos saisit mahdollisuuden? Gamejam kerää innokkaat pelintekijät yhteen luomaan uusia pelejä tapahtuman aikana. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita, innokkuudella pääsee jo pitkälle!
Lue lisää GyostageJam-sivulta.

KAVALA ESPORTS

Tule tutustumaan Kainuulaiseen elektronisen urheilun yhdistykseen.
Lue lisää Kavala Esportsin sivuilta.

 

KOODERS

Kiinnostaako koodaus? Nyt Gyostagella alan huikeita ammattilaisia paikalla!
Lue lisää Koodersin sivuilta.

 

CRUZ KUOPIO

Eikö koneesi rauta riitä? - korjaa tilanne Gyostageilla! Kuopiolainen tietotekniikan erikoisliike palvelee kävijöitä tapahtumassa koko viikonlopun ajan. Cruzin rennossa loungessa voit tutustua tarjouksiin ja osallistua skaboihin, joissa tarjolla huikeita palkintoja!
Lue lisää Cruz Kuopion sivuilta.

 

INSTANSSI

Instanssi on Jyväskylässä järjestettävä digitaalisen tekemisen festivaali ja tänä vuonna he tulevat Gyostagelle. Instanssi esittelee kovimmat demot viime vuosilta ja kertovat mielellään tulevista kompoista.

Paikalla myös Jyväskylän yliopiston informaatioteknologian tiedekunta kertomassa alan koulutus- ja työllistymismahdollisuuksista, näitä herkkuja et löydä Kuopiosta, joten älä missaa!

Lue lisää Instanssin ja Jyväskylän yliopiston sivuilta.

 

KUOFI

Kiinnostaako sinua figuurit ja niillä pelaaminen? Tänä vuonna pääset tutustumaan figuuriharrastamiseen Kuopion Figupelaajat ry:n toimesta.
Lue lisää Kuofin sivuilta.

NUORISOSEURAT

Paikalla Gyostagessa myös Pohjois-Savon nuorisoseurat. Pisteellä voit lämätä ja potkia itsellesi kultaa ja kunniaa NHL-19 ja FIFA-19 turnauksissa! Pisteellä pääset myös tutustumaan Nuorisoseurojen monipuoliseen toimintaan.
Lue lisää Nuorisoseurojen sivuilta.

 

PELITALO MUIKKU

Pelitalo Muikku on Kuopion nuorisopalveluiden digitaaliseen pelaamiseen erikoistunut nuorisotila. Pisteellä järjestetään myös Rocket League -turnaus, palkintojen kera! Pisteellä voit myös päihittää nuorisotyön opiskelijoita pelissä kuin pelissä koko viikonlopun ajan. Pisteellä sijaitsee myös Gyostagen turnausalue.
Lue lisää Pelitalo Muikun sivuilta.

TURNAUSALUE

Gyostagen peliturnaukset järjestetään laajalla turnaus-alueella, missä voit voittaa niin raha- kuin tuotepalkintoja. Hearthstone-, NHL-19-, FIFA-19- ja Rocket League-turnaukset pelataan tällä alueella, tervetuloa! Alueella on vapaasti käytettävissä mm. tehokkaat Jimm´s pelitietokoneet. Turnausalue sijaitsee pelitalo Muikun pisteellä.
Löydät uusimmat pelikoneet ja oheistarvikkeet Jimm'sin sivuilta.

PELITUKI

Mietityttääkö pelaaminen ja sen vaikutukset? Tuntuuko että tuki olisi tarpeen itsellesi tai läheisellesi? Pelituki tarjoaa tietoa pelikulttuurista ja sen vaikutuksista.
Lue lisää Pelituen sivuilta.

 

SAVON TIETOJENKÄSITTELIJÄT - SAVOTKY

Savotky on tuttu koulutusten ja yritysvierailujen järjestäjä tietojenkäsittelyn maailmasta. Tule tutustumaan yhdistykseen ja toimintaan. Pisteellä pelataan digital dartsia perjantaina ja lauantaina, päivän paras palkitaan 45€ Clas Ohlson lahjakortilla.
Lue lisää Savotkyn sivuilta.

WARKAUDEN KASSIOPEIA

Tähtitieteellinen yhdistys saapuu Gyostageen! Kiinnostaako avaruus ja tähdet? Tule tutustumaan SkyWatcher-linssiputkeen. Viikonloppuna saatat päästä näkemään tähden jos toisenkin.
Lue lisää Warkauden Kassiopeian sivuilta.

 

VIIHDELINNA

Viime vuosien tapaan paikalla myös Viihdelinna. Tarjonnasta löytyy pelit ja konsolit retrosta tähän päivään. Pyöri siis Bowserin tavoin paikalle ja nappaa parhaat tarjoukset sekä osallistu skaboihin!
Löydä pelilaitteet ja tarvikkeet retrosta nykypäivään Viihdelinnan verkkokaupasta.

 

VIRTUAALIMAAILMA WARPPI

Millaista on virtuaalimaailmassa eläminen ja pelaaminen? Olit sitten ensikertalainen tai kokenut konkari, täällä pääset kokeilemaan uusimpia Vive Pro- virtuaalilaseja. Pisteellä pääset myös pelaamaan koukuttavaa Beat Saberia ja voittaa itsellesi Warppi-peliaikaa!
Lue lisää Virtuaalimaailma Warpin sivuilta.