Tapahtuma

  • 48 h pitkä, yhtäjaksoinen, pelitapahtuma Kuopiossa
  • Järjestäjä: Savon Diginatiivit ry
  • Tapahtuma-aika: 12. – 14.10.2018
  • Sijainti: Kuopio-halli, Opistotie 4, 70200 Kuopio, Suomi

Gyostage on n. 48 tunnin yhtäjaksoinen pelitapahtuma, joka järjestetään vuosittain Kuopiossa. Tapahtuma on järjestetty jo viiden vuoden ajan.

Tänä vuonna Gyostage järjestetään 12. – 14. lokakuuta jo kuudetta kertaa ja se on vakiinnuttanut asemansa yhtenä Suomen suurimmista pelitapahtumista.  Tapahtuma kasvoi ensimmäisen kolmen vuoden aikana nykyiseen mittaansa ja kasvuamme onkin rajoittanut ainoastaan tilan puute.

Tapahtuma järjestetään vapaaehtoisvoimin ja sen keskeisenä sisältönä on tietokonepelaaminen, elektroninen urheilu ja vastuullinen pelikasvatus.

Historia

Gyostage on järjestetty jo viiden vuoden ajan Savonian ammattikorkeakoululla, Kuopio-hallin vieressä. Tapahtuma kasvoi täällä 400 paikkaiseksi täyttäen koulun liikunta- ja ruokasalin kokonaan.

Vuosien varrella tapahtumassa on järjestetty erilaisia luentoja, aktiviteetteja ja esittelypisteitä. Esittelyssä on ollut mm. virtuaalitodellisuusteknologiaa, simulaattoreita ja robotiikkaa. Tämän ohessa tapahtumissa on järjestetty myös erilaisia peliturnauksia.

Vuonna 2018 siirrymmekin isompiin tiloihin mikä tarjoaa tapahtumalle enemmän mahdollisuuksia.

Yhteystiedot

Yhteystietomme löydät sivun alalaidasta, tai Yhteystiedot-sivulta.