Tapahtumapaikka

Vuonna 2018 Gyostage järjestetään Kuopio-hallilla, osoitteessa Opistotie 4, 70200 Kuopio. Halli on yksi Kuopion suurimmista vuokrattavissa olevista tiloista ellei suurin, joten Gyostage on tänä vuonna suurempi kuin koskaan yli 800 konepaikalla!

Kuopio-Halli sijaitsee n. 1,5 km päässä Kuopion keskustasta, moottoritien 5 varrella ja aikaisemman tapahtumapaikan naapurissa.

Saapuminen

Voit lukea tapahtumaan saapumisesta Saapumisohjeet-sivulta.

Virkistäytyminen

Kuopio-hallissa on suihkutilat peseytymistä varten. Mikäli konepaikalla istuminen alkaa kyllästyttää ja haluat harrastaa jonkinlaista liikuntaa tapahtuman aikana, niin ulkoa löytyy hiekkakenttä jossa voi harrastaa mm. frisbeen heittoa. Lyhyen matkan päästä löytyy mm. pururata lenkkeilyä varten. Kuopio-hallin liikuntapisteet eivät ole käytössä tapahtuman aikana.

Nukkuminen

Tapahtumassa nukkuminen tapahtuu samoissa tiloissa, erillisellä verkkoseinällä erotellulla alueella. Tämä alue sijaitsee toisessa päässä hallia konepaikoista. Nukkuma-alue ei välttämättä ole säkkipimeä, joten jos olet valoherkkä, suosittelemme silmälappujen käyttöä. Hallin lattia on mahdollisesti aika kylmä, joten nukkuma-alustan tuominen on myös hyvä ajatus.

Myös korvatulpat kannattaa tuoda. Tarvittaessa saat korvatulpat järjestyksenvalvojalta nukkuma-alueelta. Lue lisää Ensikertalaisen oppaasta.

Ruokailu

Tapahtuma-alueella on ruokailumahdollisuuksia grillikojulla sekä kahdessa kioskissa.

Kioski

Gyostage ylläpitää tapahtumassa omaa pientä kioskia, joka on avoinna koko tapahtuman ajan 24 tuntia vuorokaudessa. Kioskin yhteydessä on myös kodinkonepiste, josta löytyy mm. mikro omien ruokien lämmittämistä varten. Hinnasto lisätään verkkosivustolle myöhemmin.

Kuopio-halli Cafe

Kuopio-halli Cafe tarjoaa kotiruoka lounaan päivittäin kello 11:00 - 19:00 kolmannessa kerroksessa. Cafe avoinna klo 8:00 - 24:00.

Ravintolat

Lähin ravintola (Hesburger) löytyy n. 400 m kävelymatkan päästä. Muut ravintolat ja kaupat löytyvät Kuopion keskustasta, jonne kävelymatkaa on n. 1.5km. Lähin kauppa sijaitsee 800m kävelymatkan päässä Puijonlaaksossa.

Voit selata ravintolapalveluita esim. eat.fi sivustolla.

Tapahtumakartta

Karttaa tullaan päivittämään kun tapahtuma lähestyy. Suurempi kuva klikkaamalla.