Yhteistyökumppanit

Pääyhteistyökumppanit

Jimm's

Jimm's PC-Store Oy on asiantunteva tietotekniikan, komponenttien ja viihde-elektroniikan verkkokauppa, jolla on uutuudet ensimmäisenä. Verkkokaupasta löydät todella ison valikoiman tuotteita tietokoneesi räätälöimiseen tavallisten komponenttien ja kodinelektroniikan ohella.

Tutustu yhteistyökumppaniin.

Kuopio

Suomen yhdeksänneksi suurin kaupunki mahdollistaa Gyostagelle tänä vuonna entistä suuremmat tilat järjestää tapahtuman!

Tutustu yhteistyökumppaniin.

Datatekniikka ja FNE Finland

FNE-Finland Oy on suomalainen runkoverkko-operaattori, joka tarjoaa asiakkailleen luotettavia yhteyksiä ja kokonaisvaltaisia palveluita.

Datatekniikka on uudenaikainen teleoperaattori, jonka tehtävänä on tuoda gigabitin nopeudet kotiin, taloyhtiöihin ja yrityksiin.

Tutustu yhteistyökumppaniimme, Datatekniikka.

Tutustu yhteistyökumppaniimme, FNE Finland.

Yhteistyökumppanit

Virtuaalimaailma Warppi

Virtuaalimaailma Warpissa voit harrastaa virtuaalitodellisuudessa pelaamista uusimpien ja edistyneimpien tekniikoiden avulla Kuopion keskustassa! Käytössäsi ovat HTC Vive Pro Headsetit, jotka takaavat miellyttävän ja todentuntuisen VR-kokemuksen.

Tutustu yhteistyökumppaniin.

Noctua

Noctualta löydät ammattilaisten jäähdytyskomponentit! Nosta tietokoneesi suorituskyky entistä korkeammalle varmistamalla sen jäähdytys Noctuan jäähdyttimillä.

Tutustu yhteistyökumppaniin.

Cruz Kuopio

Cruz Kuopio on Haapaniemellä toimiva ATK-myynti ja huoltoliike. Cruzilta löydät laajan valikoiman tietotekniikkaa ja tunnetusti osaavan ja palvelevan henkilökunnan sekä tietysti myös kaiken kattavat huoltopalvelut.

Cruzilta saat myös uusimmat pelaamiseen tarvittavat oheislaitteet ja komponentit!

Tutustu yhteistyökumppaniin.


Hitmix Kuopio

HitMix on uusi kaupunkilaisille aktiivisille aikuisille suunnattu radiokanava, jonka musiikki ja juontajat tuovat kuuntelijoille hymyn huulille. Kanava tarjoaa eniten hittejä 90-luvulta tähän päivään. 

Nelonen Median ja Mediatakojien yhteistyössä synnyttämä HitMix on valtakunnallinen, mutta pääsee lähelle kuluttajaa myös paikallisella sisällöllä ja mainonnalla.

Tutustu yhteistyökumppaniin.

Bluesounds

Bluesounds Oy tarjoaa laadukkaan ja tapahtuman kokoluokkaan mitoitetun ääni-, valo- ja esitystekniikan alttareilta areenoille.

Ammattitaitoinen, vankan kokemuksen antamalla varmuudella ja hyvällä mielellä tarjottu asiakaspalvelu on Bluesoundsille kunnia-asia. Kerro toiveesi, he suunnittelevat ja toteuttavat.

Tutustu yhteistyökumppaniin.

Savon Tietojenkäsittely-yhdistys

Savotky ry kehittää jäsentensä ammatillista osaamista ja keskinäistä yhteydenpitoa. Savotky on TIVIA:n jäsenyhdistys. Savotky järjestää erilaisia koulutuksia, yritysvierailuja ja virkistystilaisuuksia. Tilaisuudet ovat jäsenille yleensä maksuttomia.

Esimerkkeinä järjestetyistä tapahtumista toimivat tietoturvailta, digitv-ilta leffa- ja pitsailta, piknik, käynti Kuopion viinijuhlilla, pikkujoulut, kiintolevynheitto, sieniretki sekä useat erilaisiin paikallisiin yrityksiin suuntautuneet vierailut.

Tutustu yhteistyökumppaniin.